Meuta Interieur en Parket en Ambiance Assen

Meuta Living is een specialist op het gebied van wooninrichting. Wij onderscheiden ons door middel van een breed aanbod aan woonproducten. Meuta Living voert producten voor zowel binnenshuis als buitenshuis. Denkt u hierbij aan tapijt, gordijnen, laminaat, maar ook aan diverse zonweringen en overkappingen.

De uitvoering van het stoffeerwerk en de montage van alle zonweringen wordt gedaan door onze eigen vakmensen. Door onze vakbekwaamheid en inzet van de medewerkers garandeert Meuta Living een resultaat waar iedere klant tevreden mee is en lange tijd plezier van heeft.

Wij ontvangen u graag in onze showroom, te vinden aan de Balkenweg 2A te Assen. U vindt ons door afslag 33 Assen-West op de A28 te nemen. Wanneer u vervolgens Assen binnenrijdt ziet u Meuta Living meteen aan de linkerkant van de weg, direct na het tankstation.

50% Korting!

Ontdek de warmte van tapijt. Nu extra zacht en isolerend met comfortabel ondertapijt. Naast isolatie en comfort zorgt ondertapijt ervoor dat uw tapijt minder snel slijt. Nu tijdelijk 50% korting op onze ondertapijt kwaliteiten!

Back-To-Top