Buitenzonwering

Bij Meuta Living heeft u een grote keus aan buitenzonweringproducten. Wij bieden u een divers aanbod rolluiken, knikarmschermen, screens en uitvalschermen.

Meuta Living voert een aantal bekende merken buitenzonwering zoals PBS, Stobag en Markilux. In onze showroom staan onze experts klaar om al uw vragen over onze buitenzonwering producten te beantwoorden.

Fabrikanten / Partners

PBS

PBS_buitenzonw

Stobag

stobag_buitenzon

Rolluiken

Een rolluik is een multifunctioneel buitenzonweringproduct. Een gesloten rolluik houdt honderd procent van al het zonlicht tegen. Naast zonwerend is een rolluik ook inbraakwerend, geluiddempend, warmtewerend en isolerend.

Meuta Living heeft diverse typen rolluiken. Van inbraakwerend tot isolatie, wij bieden u een ruime keus aan producten in verschillende vormgeving.

Knikarmschermen

Een knikarmscherm is ideaal als buitenzon- en warmtewering voor uw terras en huis in de zomer. Omdat de hoek van een knikarmscherm verstelbaar is, bepaalt u zelf hoe schuin het scherm staat. Een knikarmscherm is gemonteerd aan uw muur vastgemaakt en maakt geen gebruik van palen in de grond. Hierdoor behoudt u alle ruimte van uw terras.

Bij Meuta Living kunt u terecht voor diverse type knikarmschermen. Al onze schermen zijn op ware grootte te zien in onze showroom.

Screens

Screens houden de zon buiten waardoor ze perfect zijn voor buitenzon- en warmtewering. Screens zijn tevens windvast en daardoor geschikt voor windwering onder bijvoorbeeld overkappingen.

Bij Meuta Living zijn alle verschillende soorten screens te koop. Zo bieden wij u keuze uit diverse kleuren en materialen. In onze showroom helpen onze adviseurs u met het kiezen van het juiste screen voor uw behoeftes.

Uitvalschermen

Uitvalschermen zijn effectieve buitenzon- en warmtewering producten. Een uitvalscherm is bijna altijd makkelijk te plaatsen doordat het gebruik maakt van een relatief simpele constructie.

Meuta Living heeft een breed assortiment aan uitvalschermen in diverse patronen en kleuren.

Back-To-Top